Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Website Design

Is het design van uw website de eerste indruk van uw bedrijf?

Wij helpen u aan een top design voor uw website die in overeenstemming is met de sfeer, uitstraling en werkwijze van uw bedrijf! In de website die u wilt laten zien moet voor bezoekers in één oogopslag duidelijk zijn welke diensten of producten u levert.

Een bezoeker moet in een paar seconden in uw bedrijf geïnteresseerd zijn anders verlaat de bezoeker uw website zonder contact gezocht te hebben of een product te hebben gekocht. Verder is het van groot belang dat het grafisch design van de website in één oogopslag gescand kan worden en dat alle belangrijke zaken op de juiste plaats staan en gezien kunnen worden door de bezoeker. Vaak wordt vergeten de adresgegevens bovenin het design van de site te vermelden. Veel bezoekers komen vaak alleen voor uw telefoonnummer en adresgegevens. Het is dus van belang dat een geïnteresseerde snel contact met u kan opnemen. Dit kan bijvoorbeeld door op de homepagina van de website alvast een contactformulier te plaatsen.

Nova Septem is gevestigd als webdesigner in Friesland op de grens van de Noordoostpolder. In ons portfolio vindt u design websites ook als templates. Kom langs en wij helpen u graag op weg met een top design site!