Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie campagne van Nova Septem

Heb je het idee dat er te weinig bezoekers op je website komen, terwijl dit wel mogelijk hoort te zijn? Met een online marketing campagne van Nova Septem weet je zeker dat de bezoekersstromen zullen toenemen. Wij gaan er namelijk voor zorgen dat jij optimaal gevonden kan worden in de zoekmachines. Hieronder verstaan wij vooral Google, maar ook Yahoo, Bing en anderen. Er zijn verschillende strategieën om hoger te komen staan in de zoekresultaten van Google. Wij stellen voor jouw website een plan op, waarin wij de meest effectieve strategie gaan gebruiken om jouw website hoger in de zoekresultaten te krijgen.

SEO laten uitvoeren door zoekmachine optimalisatie bureau Nova Septem

Search Engine Optimisation, ook wel zoekmachine optimalisatie, is de algemene term voor het hoger krijgen van je website in de zoekresultaten van Google. Wij kunnen dit op verschillende manieren bewerkstelligen. De drie strategieën die wij toepassen zijn zoekwoorden optimalisatie, linkbuilding en technische optimalisatie. Alle drie de strategieën bij elkaar zijn nodig om de beste resultaten te halen uit de online marketing campagne.

Zoekwoorden optimalisatie

Wanneer jij op Google op zoek bent naar iets, dan typ je hier altijd een zoekwoord voor in. Denk er eens bij na: welk zoekwoord heb jij gebruikt om onze website te vinden? Over het algemeen gebruiken mensen dezelfde zoekwoorden. Wij kunnen in onze applicaties zien welke zoekwoorden het meeste gebruikt worden. Aan de hand daarvan gaan wij aan de slag met de zoekwoorden optimalisatie voor jouw website. Wij gaan de meest relevante zoekwoorden optimaliseren, om hierop hoger te ranken in Google. Hoger staan in Google betekent dat meer mensen jou in de zoekresultaten zien staan, en er dus ook meer verkeer komt op jouw website.

Linkbuilding

Elke website op Google heeft een ‘score’, ook wel een domein autoriteit. Die score geeft aan hoe actief en relevant jouw website is. Des te hoger de score van jouw website, des te meer voorrang jij krijgt om hoger te staan in de zoekresultaten vergeleken met jouw concurrenten. De score van jouw website wordt onder andere bepaald door het aantal relevante verwijzingen en citaties van andere websites. Met ons linkbuilding netwerk zorgen wij ervoor dat de score van jouw website verhoogd wordt.

Technische optimalisatie

Uiteraard is naast de content en de score, de gebruiksvriendelijkheid van jouw website ook héél belangrijk. Denk hierbij aan een logische structuur binnen jouw website, maar ook de snelheid ervan. Google geeft voorkeur aan websites die eenvoudig, duidelijk en snel zijn. Wij hebben de tools om jouw website technisch te optimaliseren, en meer voorkeur te geven bij Google.

Contact met zoekmachine optimalisatie bureau Nova Septem

Het kan zijn dat je veel vragen hebt over het laten uitvoeren van zoekmachine optimalisatie door Nova Septem. Je kunt ons ten alle tijde bereiken om jouw vragen hierover te stellen. Wanneer je de online marketing campagne door ons laat uitvoeren, kan je altijd verwachten dat jouw website hoger komt te staan in Google. Wij horen graag van je.