Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Email Marketing campagne

Email marketing campagne laten uitbesteden bij Nova Septem

Een email marketing campagne in Friesland is bij uitstek een ontzettend goed online marketing middel om veel bestaande klanten weer terug te halen. Ook is het een middel om met jouw klanten te communiceren. Het kunnen versturen van een email naar eerdere klanten die bij jou hebben besteld, is zeer waardevol. Daarbij is het versturen van nieuwsbrieven een marketing middel met gemiddeld lage kosten. Dit voordeel neemt dan ook toe, naarmate je meer klanten werft. Wanneer je de email marketing laat uitbesteden bij Nova Septem, word je volledig ontzorgd. Wij verzorgen professionele designs, met tekst die de conversies maximaliseert. 

Bestaande klanten omzetten tot actie 

Samen met jou gaan wij een onderwerp en design voor de email conceptualiseren. Hierbij moeten wij altijd rekening houden met meerdere punten. Wat is het doel van de campagne, en hoe gaan wij dit bereiken? Het design en de opvulling van de mail wordt volledig aangepast op het doel ervan. Zo is het een doel om bestaande klanten weer een keer een kijkje te laten nemen naar de nieuwste producten. Of klanten die hun mail hebben achtergelaten, maar nog niets besteld hebben, aan te moedigen tot een bestelling. Dit kan bijvoorbeeld via een kortingscode. Wanneer de nieuwsbrief verstuurd is, houden wij alle relevante gegevens bij. Zo is het belangrijk om te weten, in hoeverre je de kosten van de campagne er weer uit haalt. 

Belangrijke zaken voor het opzetten van een email marketing campagne

Bij het opzetten van kwalitatief goede nieuwsbrief campagnes zijn er een aantal zaken belangrijk:

 • Zijn de e-mail adreslijsten die ik gebruik zonder spam en onbestaande e-mail adressen?
 • Gebruik ik een template waar voor de ontvanger de content is geoptimaliseerd?
 • Werkt mijn template goed voor de meeste e-mail klanten?
 • Kan ik Google Analytics statistieken lezen na het versturen van de nieuwsbrief campagne?
 • Wat is de optimale frequentie voor het versturen van de campagnes?
 • Heb ik voldoende onderwerpen om mijn doelen te realiseren?
 • Wat zijn de onderwerpen per nieuwsbrief?
 • In welke volgorde van onderwerpen ontvang ik de meeste conversie?

Al deze vragen worden beantwoord wanneer wij samen met jou de email marketing campagne gaan uitvoeren. Op onze websites lees je meer over onze online marketing campagnes. Wij zorgen er voor dat jouw website hoger in Google komt te staan!

Het uitbreiden en verfijnen van nieuwsbrief campagnes door een email marketeer

Uiteraard kunnen nieuwsbrief campagnes op specifieke punten uitgebreid en verder verfijnt worden. Dit wordt belangrijker naarmate u langer met uw vaste doelgroep communiceert. Wanneer u uw marketing doelstellingen verder wilt uitbreiden is het noodzakelijk om alle online middelen te laten samenwerken. Dit kan door uw nieuwsbrieven te optimaliseren voor verspreiding van online content voor het inzetten van content marketing en indexatie van de inhoud van uw nieuwsbrieven in de zoekmachines. Laat dit verder verfijnen door een email marketeer.

E-mail marketing, meer kwaliteit en hergebruik van de inhoud voor online content.

Het is altijd mogelijk om het versturen van nieuwsbrieven te verfijnen op basis van de vastgelegde gebruikersgegevens en het verzamelen van nieuwe e-mailadressen. Daarnaast is de inhoud prima bruikbaar om deze content te koppelen aan de andere marketingmiddelen die u gebruikt. Kortom e-mail marketing is een lucratief onderdeel van uw online marketingmix.

Belangrijke punten voor e-mail marketing:

 • Personificatie aan de hand van gebruikersgegevens
 • Plannen van versturen van nieuwsbrieven op datum en tijdstippen
 • Het integreren van Social Media
 • Opbouwen van een online archief
 • Analyseren via Google analytics, filteren en opbouwen van demografische en geografische bereiken
 • Automatisch versturen van nieuwsbrief bij diverse gelegenheden van de inschrijver

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag om een gratis beoordeling van uw huidige campagne!