Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Marketing

Online marketing van Nova Septem

Via online marketing helpen en adviseren wij ondernemers en bedrijven in en buiten Friesland met het verbeteren van hun resultaten. Voor onze klanten voeren wij online marketing via alle beschikbare online kanalen uit. Bij het verbeteren van een online marketing campagne scannen wij allereerst uw situatie.

Bij het uitvoeren van online marketing is de eerste stap het samenstellen van de online marketing plan. Hierin staan onze nul metingen van prestatie indicatoren, de instrumenten en kanalen die nodig zijn om voor u te scoren en de verwachting van onze prestaties. Er zijn veel online marketing kanalen die zorgen voor een betere en gerichtere bezoekersstroom. Online marketing of internet marketing zorgt veelal voor meer bezoekers. Deze bezoekers moeten leiden tot meer omzet of meer leads. Wij meten deze resultaten door vooraf te bespreken op welke indicatoren wij gaan meten.

U krijgt de beschikking over een account in ons Marketing Dashboard. Via dit dashboard heeft u goed overzicht en inzicht in de activiteiten die wij voor u ontplooien en de resultaten van onze activiteiten. Alle communicatie en rapportages verlopen ook via dit dashboard.

Wij zijn gevestigd in Lemmer – Friesland, gemakkelijk en snel te bereiken direct aan de A6. Voor online marketing in gebruiken wij veelal de onderstaande kanalen. Op deze pagina leest u meer over online marketing en de kanalen die wij gebruiken om meer bezoekers naar uw website of webshop te genereren. Het gelijktijdig inzetten, monitoren en optimaliseren van deze kanalen heet conversie optimalisatie.

Samen met u, kunnen wij een doelgroep onderzoek doen om uit te zoeken hoe en met welke middelen wij uw doelgroep het beste kunnen bereiken. Nova Septem is een online marketing bureau in Friesland dat alleen gaat voor kwaliteit, doelmatig samengestelde en gedegen campagnes en regelmatige en duidelijke interactie met u als klant. Bovenal handelen wij pro-actief.

Nieuwsgierig? Vraag naar een Google Analytics analyse of volg de zeven stappen naar online marketing. Wilt u een inventarisatie van uw huidige situatie of alleen gratis tips voor uw huidige online marketing situatie? Neem contact met ons bureau in Friesland op en kom tot een beter resultaat. Een gratis scan is door ons snel gemaakt, bovendien maken wij hier ruimte voor.

Google Ads Campagnes

Voor Google Ads campagnes geldt dat de inhoud van de advertenties wordt afgestemd op de (content) van uw website of webshop. Webwinkels, websites en andere online systemen, moeten eerst optimaal worden afgestemd op uw doelgroep. Wanneer dit gerealiseerd is, gaan wij de Google Ads Campagnes inzetten.

Zoekmachine optimalisatie of SEO

Een van de meeste gebruikte kanalen dat voor veel nieuwe bezoekers zorgt is o.a. zoekmachine optimalisatie. Het SEO kanaal heeft relatief weinig investeringen. Ons zoekmachine optimalisatie bureau zal samen met u altijd eerst de inhoud van uw website opnieuw samenstellen en indelen. Dit is nodig om tot een correcte zoekmachine optimalisatie voor Google te komen. Ons SEO bureau past op alle platformen zoekmachine optimalisatie toe. Verder zijn wij gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie voor WordPress.

Maximaliseren van de structuur voor zoekmachine optimalisatie.

Een volgende stap is het aanpassen van de structuur. Het aanpassen van de structuur van een website, webshop of een reserveringssysteem is erg belangrijk. Hoe meer bezoekers op een gemakkelijke manier het einddoel van uw online systeem vinden, hoe meer bezoekers een product zullen aanschaffen, een formulier zullen invullen of een reservering zullen maken. Zoekmachine optimalisatie doel je feitelijk meer voor bezoekers dan voor de zoekmachines. Bij een juiste structuur en indeling van het menu of de categorieën, zullen de bezoekers automatisch op de pagina’s terecht komen, die leiden tot meer omzet of leads.

Content Marketing

Het op het internet plaatsen van veel geoptimaliseerde content wordt content marketing genoemd. Naast het bepalen van een doelgroep in Friesland is het van belang om de indeling en inhoud van de website te optimaliseren.

Content optimalisatie – inhoud en indeling

Voor het goed uitvoeren van online marketing is het optimaliseren van de content (inhoud) en de structuur van een website of webshop een van de belangrijkste middelen. Iets wat heel vaak vergeten wordt is het testen of de inhoud van de gehele website specifiek genoeg is. In veel gevallen wordt de inhoud van de website in te veel variaties aangeboden en is de inhoud van de content niet specifiek genoeg. Dit leidt tot verlies bij zoekopdrachten en dus verlies van leads, omzet of tot weinig succes met de via Google ingezette online marketing middelen in Friesland.

E-mail marketing in Friesland

E-mail marketing is het kanaal met relatief de meeste conversie en de minste kosten. Het kanaal e-mail marketing is gemakkelijk in te zetten en te beheren. Waar je bij dit kanaal goed op moet letten, is dat heel veel leuk bedachte dingen niet werken. Door ervaring weten wij precies wat in een nieuwsbrief wel en niet goed werkt.

Social Media Marketing in Friesland

Tegenwoordig wordt Social Media marketing in Friesland steeds meer ingezet met commerciële doeleinden. Door de hoeveelheid informatie die geplaatst wordt en omdat de Social Media kanalen 24 uur per dag beschikbaar zijn, zijn deze kanalen lastig te beheersen. Bovendien is het voor een leek moeilijk te begrijpen hoe je deze kanalen met succes kunt gebruiken. Dit is zeer wel mogelijk. Vraag ons hoe, en wij helpen u verder.

Video optimalisatie, Foto optimalisatie, communicatie middelen van een website

Via de inhoud communiceert u, zonder dat u het weet, met veel middelen. Wat is bijvoorbeeld het belangrijkste communicatie middel van een pagina of het product dat u aanbiedt. Dit kan bijvoorbeeld een set van foto’s via video optimalisatie, de prijs van een product, een tekst of een datum zijn. Op welke plaats staan de foto’s of video’s, waar staat de prijs, de tekst of de datums op de pagina die u aanbiedt.

Bekijk een van onze Marketing cases

Vragen?

Neem contact op

Privacyverklaring(Vereist)