Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Linkbuilding

LinkbuildingOm hoog in de zoekresultaten te staan, is het belangrijk voor de zoekmachines om een up-to-date website te hebben. Ofwel, een website met constant nieuwe en relevante content. Wanneer je de online marketing campagne door Nova Septem laat uitvoeren, wordt jouw website voorzien van hoge kwaliteit content. Naast de content zelf, is het voor Google ook belangrijk dat er veel linkjes naar jouw website toe gaan, die relevant zijn voor de website. Heb jij bijvoorbeeld een website voor jouw restaurant, dan is een linkje van een andere website die restaurants reviewt enorm waardevol voor jouw website. Aan de hand van dit soort linkjes en je up-to-date content, heeft jouw website een zogenoemde ‘domein autoriteit’. Wil je meer weten over de linkbuilding campagne van Nova Septem, lees dan verder!

Wij hebben toegang tot ons eigen linkbuilding netwerk

Google zelf biedt geen officiële graadmeter aan voor de domein autoriteit van een website. Wij gebruiken echter wel onze eigen tools, waarmee wij een zeer sterke indicatie kunnen zien van de domein autoriteit van een website. Hierin kunnen wij jou ook overzichtelijke rapportages weergeven waarin de vooruitgang van de linkbuilding campagne te zien is.

Met ons eigen netwerk gaan wij veel relevante linkjes naar jouw website verkrijgen. Dit doen wij bijvoorbeeld door blogs te plaatsen op andere websites, of door middel van andere strategieën. Wij leggen je onze online marketing campagnes graag voor in een kennismakingsgesprek. Daarbij gaan wij een analyse maken van jouw website. Zo kunnen wij je een plan voorleggen, om met jouw eigen budget een efficiënt marketing campagne uit te voeren, zodat jouw website hoger in Google komt te staan.