Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

ACA Kassa koppeling

Kassa koppeling voor de fashion branche

Heeft u een nieuwe kassa koppeling nodig voor uw kledingwinkel? En wilt u dat het kassasysteem geoptimaliseerd is voor alle type apparaten en betalingssystemen? Dan is de ACA kassa koppeling het systeem waar u naar op zoek bent.

Het kassasysteem van ACA werkt op zowel iOS, Android als Windows. Daarom is de koppeling toepasbaar op ieder apparaat. Voortaan kunt u dus gebruik maken van zowel vaste afrekenpunten, als tablets en smartphones.

De ACA kassa koppeling voldoet aan al uw wensen

U kunt alle gegevens eenvoudig controleren en bijwerken in het systeem van de koppeling. Ook kunt u de kassa zelf uitbreiden met externe applicaties die u wenst. De koppeling is verbonden aan een geïntegreerde dataomgeving, wat zorgt voor een gesynchroniseerde verkoopinformatie die realtime beschikbaar is. Bovendien is de kassa koppeling bruikbaar in combinatie met loyalty en gift cards.

Kortom, met het aanschaffen van de ACA kassa koppeling is uw sales ervaring nooit meer hetzelfde. U kunt met de koppeling op een unieke manier de verkoop hanteren in uw winkel, door de flexibele mogelijkheden bij de nieuwe kassa koppeling.

Laat de koppelingen door een specialist installeren

Het is erg belangrijk bij het aanschaffen van een koppeling, dat deze ook op de correcte manier geïnstalleerd wordt. Daarom laat u de kassa koppeling van ACA installeren door Nova Septem. Wij beschikken over jarenlange ervaring met het installeren van koppelingen bij bedrijven en de webshops.

Naast de kassa koppeling voor de fashion branche hebben wij ook andere koppelingen die toepasbaar zijn voor de fashion branche. Denk hierbij aan een Facebook of Instagram koppeling. Hiermee kunt u de feed van uw Facebook of Instagram automatisch en realtime weergeven op een pagina van uw website.

Wilt u meer weten over onze koppelingen, of heeft u vragen? Dan horen wij het graag!