Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Google Ads

Direct meer bezoekers op uw website met een Google Ads campagne van Nova Septem

Wanneer je recent jouw website online hebt gezet, kan je niet meteen (veel) bezoekers gaan verwachten op je website. Het duurt namelijk enige tijd voordat jouw website in Google te vinden is. En ook met een zoekmachine optimalisatie campagne, is het afhankelijk van het budget in hoeverre je bovenaan Google komt te staan. Daarom is het een goede strategie om Google Ads in te schakelen. Ook voor bestaande websites en webshops is Google Ads een excellente keuze. Via Google’s algoritme is het mogelijk om de campagne volledig te optimaliseren naar de doelen die wij voor jou instellen.

Gebruikers op uw website met uw eigen budget

 

Wij gaan alles omtrent de Google Ads campagne met jou in overleg regelen. Aan de hand van jouw budget, gaan wij maandelijks de Google Ads campagne bijhouden en optimaliseren. Omdat wij een gecertificeerde Google partner zijn, weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent. Wij stellen de Google Ads campagne volledig in, met jouw ideale doelgroep als gedachtegang. Met onze kennis en ervaring van het Ads platform, weet je zeker dat de Ads campagne een waardevol onderdeel is van je gehele online marketing campagne.

 

Uitbesteden van een Google Ads campagne aan een Ads Specialist, meer kwaliteit en minder kosten

Wat zijn de kosten van het uitbesteden van Google Ads campagne adverteren nu eigenlijk? In de praktijk kan iedereen een Google Ads campagne opzetten en adverteren in Google.

Wat kost het adverteren in Google dan?

Het opzetten van een Google Ads campagne is op zichzelf niet ingewikkeld. Verder is een Google Ads account opzetten kosteloos. Alleen de klikken van bezoekers binnen het Google adverteren vergt budget. Dit verschilt per branche. Zo zijn klikken voor zoekwoorden binnen de ene branche €0,20 – €0,50. In andere branches kan een klik op een bepaald zoekwoord gemiddeld €2,- kosten. Vaak gaat het Google Ads Campagne budget op aan de verkeerde instellingen, en een tekort aan kennis van strategieën binnen het platform. Google Ads specialist Nova Septem kan je helpen de campagne op een correcte wijze in te stellen en te optimaliseren.

Google Ads Campagnes uitbesteden

In de praktijk heeft een Google Ads Campagne een specialist met goede analyses nodig. Het bijstellen van een campagne is continu nodig. Er komen concurrerende adverteerders bij, er verdwijnen adverteerders, seizoenen hebben invloed op het zoekverkeer en op de biedingen van zoekwoorden. Het is verstandig om uw campagnes te laten monitoren en bij te laten stellen door een Google Ads expert. Omdat een expert een advertentie campagne zal instellen op het beste resultaat, zal het bijstellen van advertentie campagnes in de praktijk veel geld besparen. De advertentiekosten zullen sterk afnemen terwijl uw omzet zal stijgen.

Resultaten van Google Ads campagnes

De resultaten van de Google Ads campagnes worden door ons bijgehouden en continu geanalyseerd. Door het analyseren wordt als snel duidelijk welke zoekwoorden veel of weinig bezoekers opleveren en welke van deze woorden converteren. Na verloop van tijd gaan wij de zoekwoorden die converteren ook gebruiken of bijstellen in de andere middelen die wij voor jouw online campagne inzetten. Jouw Google Ads campagne kan bijvoorbeeld worden uitgebreid met zoekmachine optimalisatie of content marketing. Door het continu bijstellen van alle middelen zullen niet alleen je campagnes volwassen worden maar zal ook jouw bedrijfsdoelstelling groeien!

Kunnen wij u verder helpen? Vraag om een gratis scan van uw huidige campagne.