Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Facebook adverteren uitbesteden

Facebook marketing bureau Nova Septem

Facebook is een efficiënte middel om nieuwe klanten te vinden en huidige klanten te behouden. Potentiële klanten en geïnteresseerden hebben dan immers een extra kanaal om jouw website en bedrijf te vinden. Het onderhouden van een Facebook pagina vergt echter wel veel tijd en moeite. Een succesvolle Facebook campagne bestaat uit posts die op de juiste manier aanslaan bij de ideale doelgroep van jouw website. Daarbij is het belangrijk dat de berichten op jouw Facebook pagina aanslaan bij de volgers. Wanneer jouw posts vrijwel geen interactie en kliks genereren, is het tijd om een nieuw plan te ontwerpen. Wellicht is Facebook adverteren uitbesteden wel iets voor jou.

Een Facebook campagne vergt veel aandacht en expertise

Daarom kan je er ook voor kiezen om het adverteren op je Facebook pagina uit te laten besteden bij Nova Septem. Bij ons kan je aan de hand van jouw eigen budget, door ons het plaatsen van posts en advertenties uit de hand laten nemen. Wij beginnen een Facebook campagne altijd met een uitgebreid onderzoek in de branche van jouw bedrijf. Hierbij kijken wij onder andere naar de volgende vragen: “Wat is de ideale doelgroep van de Facebook pagina?”, en “Welke posts genereren de meeste interactie en bezoekers?”. Aan de hand hiervan stellen wij een content kalender samen. De content kalender is een op jaarbasis vooruit gezet plan van de Facebook campagne. Zo plaatsen wij wekelijks of maandelijks berichten op jouw Facebook pagina, die voor interactie zorgen bij de volgers.

Facebook beheer uitbesteden

Facebook Ads adverteren uitbesteden en meer

Naast berichten te laten plaatsen op jouw Facebook pagina, kan je ook betaalde Facebook advertenties bij ons laten uitbesteden. Wij hebben de nodige ervaring met het Facebook Business en Ads systeem, en weten een advertentie te creëren die voor veel verkeer en conversies zorgt op jouw website. Hierbij stellen wij zogenoemde Pixels in voor dataverzameling, waarmee wij gedurende een periode steeds beter jouw ideale doelgroep kunnen bereiken.

Contact met Nova Septem

Wil je meer weten over het laten uitbesteden van de Facebook advertenties en / of jouw Facebook pagina beheer? Neem dan contact op met Facebook marketing bureau Nova Septem. Wij gaan graag met jou samen een campagne aan om via Facebook nieuwe klanten te genereren!