Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Een Webdesigner uit Friesland

Uw grootste uitdaging, is onze ambitie!

U zoekt een webdesigner in Friesland. U wilt een uw website of webshop laten vernieuwen of laten wijzigen.

U zoekt een professionele partner:

  • die uitstekende ondersteuning levert
  • altijd goed bereikbaar is
  • snel reageert op uw vragen of uw opdrachten
  • technisch goede websites of webshops maakt
  • mooie designs levert
  • kwalitatieve gesprekken voert over de voortgang of wijzigingen in uw projecten
  • veel ervaring heeft met het bouwen van een nieuwe website en of webshop

Wij bouwen websites en maken websites op basis van het WordPress systeem, dit met een maatwerk design. Wij bouwen webshops in WordPress met Woocommerce. Nova Septem is gevestigd in Lemmer en via de a6 erg gemakkelijk bereikbaar.

U zoekt correct en gedegen advies over hoe websites zich gedragen in de zoekmachines.

U zoekt en wij zijn: ‘Specialist’ in alle online diensten, ‘spot on’ in kwaliteit, ‘gedegen’ in kennis, ‘duidelijk’ in afspraken, ‘uw partner’ in super snelle websites, ‘telefonisch’ overdag goed bereikbaar, ‘s avonds en in het weekend via Whatsapp. Nieuwsgierig geworden naar ons professioneel bureau voor webdesign? Vraag naar onze gratis website scan of bel en wij vertellen waar en hoe wij uw uitdagingen kunnen omzetten in resultaten!

Waarom een webdesigner uit Friesland

Het is prettig om een webdesigner uit Friesland een opdracht te geven. Wij zijn dicht bij u gevestigd, wij zijn een professionele webdesigner uit Lemmer. Wij hebben verstand van zaken, wij willen u goed ondersteunen. Voordat wij voor een website gaan ontwerpen, willen we een aantal punten bespreken. Vooraf een goed gesprek kan uw bestaande situatie duidelijk maken. Hierna kunnen wij u goed en gedegen adviseren over het ontwerp en de structuur van uw nieuwe webdesign. Ons webdesign kantoor in Lemmer is zeer gemakkelijk bereikbaar, wij zitten aan de A6. Omdat wij de omgeving Friesland, het Friese ondernemers klimaat, de bewegingen van de economie in Friesland goed kennen en op de voet volgen, kunnen wij u goed helpen. Wij bouwen kwalitatief goede websites en webshops die presteren. Verder verzorgen wij voor veel klanten online marketing in alle facetten. Onze designs zijn gericht op bezoekers. Geen ingewikkelde websites maar juist to the point, Friese nuchterheid!

Laten maken van een website door een webdesigner uit Friesland

Het laten maken van een nieuwe website moet in overeenstemming zijn met de sfeer, uitstraling en werkwijze van uw bedrijf. Er zijn altijd veel dingen die u wilt vertellen of wilt laten zien. In één oogopslag moet duidelijk zijn welke diensten of producten u levert. Een bezoeker moet direct in uw bedrijf geïnteresseerd raken anders wordt de website weer verlaten. Verder is het van belang dat het design in één oogopslag gescand kan worden en dat alle belangrijke zaken op de juiste plaats staan. Vaak wordt bijvoorbeeld vergeten de adresgegevens bovenin de website te vermelden. Verder is het van belang dat een geïnteresseerde snel contact met u kan maken. Bijvoorbeeld door op de homepagina alvast een contactformulier in de website te plaatsen. Als webdesigner in Friesland hebben wij veel project ervaring. Wij helpen u graag op weg.

Nieuwe website laten bouwen in Friesland

Het laten bouwen van een nieuwe website laat je uitvoeren door een professionele webdesigner. De website wordt dan altijd gebouwd in overeenstemming van uw wensen. Belangrijk is om eerst uw wensen en eisen goed te inventariseren. Wanneer hier overeenstemming over is, kan het ontwerp gemaakt worden. Uit het ontwerp moet goed blijken hoe de bezoekers de website zullen doorlopen. Wanneer dit correct en duidelijk is, kan de website gebouwd worden. Uit het vullen van de website zal al snel blijken of de website op een goede manier gebouwd is. Wanneer het vullen en naderhand opzoeken van informatie lastig is, weet je als website beheerder genoeg en zullen er de nodige aanpassingen gemaakt moeten worden. Een logisch gebouwde website levert geld op!

Thema designs en maatwerk designs op WordPress.

Wij maken WordPress websites. Als webdesigner in Friesland leveren wij WordPress thema designs of WordPress maatwerk designs. Voordat aan het webdesign begonnen wordt is het belangrijk om eerst uw wensen en eisen goed in kaart te brengen. In veel gevallen is het design van de website meer dan alleen pagina’s en kent de website een doel dat ingegeven wordt door de doelstelling van uw bedrijfsactiviteiten. Door het maken van een goede scan weten wij wat het belangrijkste onderdeel en de belangrijkste pagina van uw website wordt. Op basis van deze kennis bepalen wij samen met u of wij het proces van een maatwerk template ingaan of dat wij voor u een al bestaand thema aanschaffen.

WordPress Woocommerce Webshop laten maken

Ons bureau ontwerpt, maakt en bouwt WordPress Woocommerce webshops voor klanten in Friesland. Bij ons kunt u een goede webshop laten maken. Wij weten hoe e-commerce webwinkels of webshops in Friesland werken. Wij zijn nauw verbonden met veel ondernemers in Friesland. Wij weten hoe de economie er in Friesland voorstaat en weten vooral hoe bezoekers zoeken en kopen in webshops. Wij helpen u op weg of brengen de omzet van uw webshop naar een hoger niveau.