Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Content Marketing

Door content marketing meer bezoekers

Voor jouw website én bedrijf is het belangrijk dat je je merk opbouwt. Je website moet verder voorzien zijn van goede content, die de gebruiker informeert en navigeert. Uiteindelijk moet dit leiden tot leads en bestellingen. Content marketing is een effectieve manier om je website up-to-date te houden, en nieuwe bezoekers aan te trekken. Zo creëren wij content in de vorm van blogs en nieuws. Ook is het bij ons mogelijk om content te maken door middel van video’s en fotografie. Je kunt ons altijd navragen wat de mogelijkheden zijn rondom onze content marketing strategieën. 

Blogs, nieuwtjes, beeldmateriaal en meer

Bij een content marketing campagne zorg je er op verschillende manieren voor dat jouw website een betere naam maakt. Door het schrijven van blogs en nieuwtjes komen er nieuwe gebruikers op je website af. Jij bent namelijk vindbaar op het onderwerp van jouw blog. De gebruikers zullen jouw website gaan herkennen, en vaker gaan gebruiken. Op deze manier kan je meer leads en bestellingen vergaren. Via beeldmateriaal, zoals video’s en afbeeldingen, kan je de kwaliteit van je content nog meer verbeteren. Ook kunnen video’s waarin jij bijvoorbeeld een interessant proces binnen jouw bedrijf uitlegt, waardevol zijn voor je website. Dit geeft een gebruiker meer vertrouwen bij jouw website.

De voordelen van content marketing

Er komen veel voordelen kijken bij een content marketing campagne van Nova Septem. De blogs die je door ons laat schrijven, worden geoptimaliseerd naar de zoekwoorden die bij het artikel komen. Op deze manier wordt er dus ook zoekwoord optimalisatie verwerkt in de content marketing campagne. Je zult gaan zien dat je meer vindbaar bent in de zoekmachines, zoals Google. Ook zorg je met je content ervoor dat andere websites gaan refereren naar jouw website. Dit is goed voor de autoriteit van je website. Door de linkjes naar jouw website, ziet Google dat jij regelmatig relevante content plaatst. Dit ziet Google ook aan de tijd die nieuwe gebruikers spenderen op jouw website. De autoriteit van jouw website krijgt een boost, en je zult meer vindbaar worden in de zoekmachines. Zo is blogs schrijven ook een strategie binnen ons linkbuilding campagne.

Ook het optimaliseren van bestaande content is belangrijk

Zo kan het zijn dat je al zeer waardevolle content op jouw website hebt staan. Echter is het dermate geschreven, dat het niet geoptimaliseerd is voor de zoekbaarheid in Google. Hierbij komt Nova Septem kijken. Onze content marketeers optimaliseren de bestaande pagina’s op jouw website, zodat ook de huidige content waardevol is en blijft. 

Wil jij weten hoe jouw website ervoor staat? Plan een vrijblijvend gesprek in met ons!