Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Linkedin adverteren uitbesteden

Linkedin marketing bureau Nova Septem

Linkedin is een ideale platform om meer connecties te maken met Business To Business klanten voor jouw bedrijf. Vrijwel elk bedrijf heeft tegenwoordig immers haar eigen Linkedin pagina. Maar de vraag bij Linkedin is, hoe zet je een connectie om in een nieuwe klant? Het begint bij het vaststellen van de ideale doelgroep van jouw bedrijf. Wanneer je dit hebt gevonden, maak je namelijk de meest efficiënte connecties aan. Nova Septem is een ervaren Linkedin marketing bureau, waarbij je het Linkedin adverteren en beheer kan uitbesteden.

Waarom het Linkedin adverteren en beheer uitbesteden?

Het is altijd mogelijk om de sociale media van je eigen bedrijf te onderhouden. Dit vergt echter veel tijd en moeite. Daarnaast is het ook maar de vraag, of je wel de juiste strategieën toepast. Wie is mijn doelgroep, en hoe bereik ik die? En wanneer ik mijn ideale doelgroep heb gevonden, hoe zet ik die dan om in nieuwe klanten?  Nova Septem is gespecialiseerd in sociale media marketing. Wij beschikken over de kennis en ervaring om via de sociale media, nieuwe klanten te genereren.

Linkedin marketing uitbesteden bij Nova Septem

Linkedin adverteren uitbestedenBij een Linkedin marketing campagne, beginnen wij altijd met een onderzoek binnen de branche van jouw bedrijf. Wat voor personen, of type bedrijven, voor jou de ideale klanten zijn die de grootste kans hebben tot conversie; dat is waar wij naartoe willen werken. Aan de hand van het onderzoek stellen wij een content kalender samen, waarin alle advertenties en posts staan die wij gedurende de periode van de campagne gaan publiceren voor jou bedrijf. Bij de advertenties is onze uitgangspositie ten alle tijden, om jouw (potentiële) klanten aan te zetten tot actie. Denk hierbij aan jouw website bezoeken, het invullen van formulieren of het bestellen van producten.

Meer over een sociale media marketing campagne bij Nova Septem

Er komt heel wat kijken bij een sociale media marketing campagne. Zo hebben wij ook Facebook en Instagram campagnes, waarbij je jouw sociale media bij ons kan uitbesteden. Ook zijn wij gespecialiseerd in het meer vindbaar maken van jouw website. Wil je meer weten over onze Linkedin campagnes of heb je vragen over het uitbesteden van Linkedin advertenties, neem dan contact met ons op!