Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Nova Septem Dashboard

‘Nieuw’ het Marketing Dashboard van Nova Septem!

In het nieuwe dashboard is het mogelijk al jouw campagnes op hoofdzaken te monitoren vanuit een algemeen overzichtelijk dashboard

Je ziet alle relevante gegevens uit: Google- Analytics, Ads, Lighthouse en Console, Diverse Social Media platformen, Zoekwoorden Rankings, Conversies, Behaalde doelen, Onze Rapportages en Maatwerk Prestatie Indicatoren op 1 plaats.
Daarnaast wordt er ook nog een Totale Domeinscore voor de campagnes berekend. Hierdoor kan je gemakkelijk zien hoe goed jouw campagnes presteren.

Manage nu uw online campagnes op hoofdzaken, laat marketeers werken op detail niveau

Bekijk het gemiddelde prestatiecijfer van al je websites

Ooit behoefte gehad om in één oogopslag de prestaties van al je marketing instrumenten en domeinen te zien? Dat is nu mogelijk!

Door gebruik te maken van vier globale KPI’s wordt er in het dashboard een gemiddelde score gecreëerd voor al je campagnes en domeinen. Ook wordt er een individuele score getoond per KPI, hierdoor is het gemakkelijk te zien aan welke onderdelen van jouw campagnes gewerkt moet worden.

Ga naar het dashboard

Bekijk overzichtelijk al jouw rapportages en notities over de voortgang van campagnes

Rapportages en notificaties

Onze rapportering werd voorheen altijd per mail verstuurd. Prima systeem, maar wel was dit erg onoverzichtelijk. In het dashboard worden de rapportages per maand naast elkaar geplaatst. Onze marketeers plaatsen bij elke maand bij elke campagne opmerkingen over de voortgang van de campagnes. Via notificaties ontvang je meldingen dat er rapportages en opmerkingen klaar staan.