Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Webshops

U wilt een succesvolle webshop laten maken. Bij het maken van een webshop komt heel wat kijken. Voor het maken van een webshop doen wij altijd een goede inventarisatie. Na de inventarisatie weten wij of u een maatwerk design nodig hebt of dat u uit de voeten kunt met een webshop template.

Wij weten op welke templates bezoekers goed reageren en niet verdwalen en wij helpen u, uw verkopen te stimuleren en te bevorderen. Het is inderdaad verstandig om dit met een expert te overleggen. Als webdesigner in Friesland helpen wij u met de keuzes tussen een WooCommerce webwinkel template of het laten maken van een maatwerk design. Goed om te weten, er zijn WooCommerce template thema’s waar bezoekers erg goed op reageren, er zijn thema’s waardoor uw verkopen dalen in plaats van verbeteren.

Wanneer laat u een WordPress WooCommerce thema webshop maken?

Het is verstandig om uw webshop te laten maken door een professionele webdesigner. Ook wanneer u een WordPress webshop op basis van een thema wilt laten maken. Een professionele organisatie die dagelijks webshops installeert, wijzigt en onderhoud, weet precies waar in een thema delen uitgezet kunnen worden zodat bezoekers geen onnodige zaken van het template te zien krijgen. Zaken die niet nodig zijn moeten eruit gehaald worden. Een professionele webdesigner kent alle instellingen voor een webshop. Met ons kunt u overleggen over instellingen van betaalsystemen, verzendsystemen en betaalwijzen. Het is onverstandig om onnodige zaken in de webshop te laten staan. Dit komt de conversie niet ten goede.

WooCommerce thema’s wijzigingen.

Het aanbrengen van wijzigingen in een gekocht Woocommerce thema kan alleen door specialisten gedaan worden. Naast het installeren of wijzigen van WooCommerce templates heeft u ook een hostingspartij nodig om de webshop te laten verschijnen op het internet. U kunt uw webshop bij ons hosten. Wij verzorgen de webhosting voor WooCommerce webshops. Naast het hosten van webshops verzorgen wij ook het registreren van domeinnamen en het dataverkeer voor e-mailadressen.

Opzetten WordPress thema website:

  • Zoek een gratis WooCommerce thema uit, neem contact met ons op en wij doen de rest.
  • Schaf een betaalde WooCommerce thema aan, neem contact met ons en wij doen de rest.
  • Gebruik een door ons ontworpen thema, dat direct voldoet aan alle eisen die Google aan snelheid en beleving stelt.

Nieuwsgierig geworden naar het laten maken van een WordPress webshop? Informeer gratis naar de mogelijkheden!