Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Mplus KASSA koppeling

Laat een Mplus KASSA koppeling installeren door een specialist

Bent u op zoek naar een specifieke kassakoppeling voor uw bedrijf en / of webshop? Bijvoorbeeld een pin koppeling, een koppeling voor cadeaubonnen of andere betaalsystemen? Dan helpen wij u graag verder! Nova Septem is een ervaren internetbureau, waar veelvoudig gewerkt wordt met het koppeling systeem van Mplus KASSA.

Mplus KASSA heeft koppelingen voor onder andere betaalwijzen, koppelingen voor de boekhouding, het bestellen van producten, webshop koppelingen, koppelingen voor reserveringen van o.a. restaurants en hotels en nog veel meer. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden bij uw benodigdheden.

De mogelijkheden bij een Mplus KASSA koppeling

Het vergt kennis en ervaring om een koppeling bijvoorbeeld aan uw website of webshop te koppelen. U wilt er bovendien ook zeker van zijn dat alles op de juiste manier geïnstalleerd wordt. Daarom is het handig om dit door een specialist te laten uitvoeren. Bij Nova Septem bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het installeren van koppelingen op de websites van onze klanten.

Veel voorkomende koppelingen die wij installeren zijn voor de volgende soorten websites:

  • Betaalwijze koppelingen. Dit zijn bijvoorbeeld pin koppelingen, of systemen waardoor cadeaubonnen gebruikt kunnen worden. Ook ticket systemen zijn beschikbaar.
  • Bestelkoppelingen. Een duidelijk voorbeeld hiervan is een WooCommerce koppeling. Dit is een ideaal systeem voor uw webshop. Denkt u bij koppelingen voor bestellen ook aan bezorg- en afhaalkoppelingen.
  • Reservering koppelingen. Dit zijn o.a. systemen voor reserveringen in hotels, bij restaurants, en nog veel meer. Er zijn brede systemen beschikbaar die inzetbaar zijn voor verschillende branches.

 

Vraag ons naar de mogelijkheden

Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele Mplus KASSA koppelingen en systemen die wij kunnen implementeren voor uw bedrijf. Naast Mplus hebben wij veel andere koppelingen die u kunt gebruiken. Denk hierbij aan koppelingen voor de social media van uw bedrijf. Wilt u vragen naar de mogelijkheden omtrent het laten installeren van een Mplus KASSA koppeling op uw website of webshop, dan horen wij dat graag!