Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sociale Media marketing

Sociale media marketing laten uitbesteden bij Nova Septem

Sociale media marketing is een effectieve manier om nieuwe klanten te vergaren, terwijl je oude klantencontacten ermee behoudt. Dit kost echter veel tijd en energie. Daarnaast heb je ook een goede strategie nodig om de klanten te vergaren en te behouden. Nova Septem is een ervaren sociale media specialist. Je kunt bij ons de gedeeltelijke, of volledige sociale media van jouw bedrijf aan ons laten uitbesteden. Denk hierbij aan sociale media platformen als Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, YouTube en meer. Wij zijn altijd transparant in onze werkwijze, wanneer je de sociale media campagne door ons laat uitvoeren. De content kalender en alles omtrent de advertenties wordt in overleg geplaatst. 

Sociale media als strategie

Sociale media marketing werkt vooral efficiënt, wanneer het wordt opgenomen in de totale mix van online marketingmiddelen. De diverse sociale media platformen zijn zeer geschikt om snel veel bezoekers naar uw website te brengen, elk op hun eigen manier, met een eigen doelgroep, met relatief weinig kosten en per doelgroep zeer gericht. Een goede website of webshop weet deze bezoekers om te zetten in conversie naar het leveren van diensten of producten. Het is verstandig om met een professional een strategisch plan te ontwikkelen, dat door jou gedragen wordt maar door de derde wordt uitgevoerd. Want op sociale media geldt, actie = reactie. Degene die het sociale media plan uitvoert heeft tijd om voor u te ontwikkelen, te plannen, te sturen en in overleg met u te reageren. U bent immers druk genoeg.

Een sociale media plan maken

Communicatie is ons vak. Dit geldt zeker bij het versturen van berichten via sociale media. Het is echt nodig om dit in een vooraf bedacht goed plan te zetten. Wij bedenken een content kalender op basis van creatieve ideeën, die de aandacht van de volgers erbij houdt. Vooral berichten die veel interactie met zich mee brengen. Heb jij een spontane post idee om te laten plaatsen? Wij staan hier altijd voor open, en maken er een mooi en interessant bericht van voor jouw volgers. 

De volgende punten kun je verwachten bij een sociale media campagne van Nova Septem:

  • Wat is jouw doelstelling? Bouwen aan je merk, leads genereren, verkopen, content verspreiden?
  • Welke doelgroep wil je bereiken? Man of vrouw, leeftijds categorieën, interesse gebieden, geografische ligging?
  • Welke platformen kunnen interessant zijn?
  • Welke content gaat u verspreiden? Past de uitgebreide inhoud bij jou, jouw volgers en het bericht dat je verstuurt?
  • Hoe wordt er gereageerd op reacties?
  • Wanneer bespreken wij analyses en wat vindt u hierin interessant?

Onze specialisten gaan graag samen met jou aan de slag. Plan een vrijblijvend gesprek met ons in over een online marketing campagne, of neem contact op!