Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Technische Optimalisatie

Technische optimalisatie verzorgd door Nova Septem

Technische optimalisatieDe technische kant van de website wordt vaak weggelaten, wanneer men een online marketing campagne in beschouwing neemt. Het uitvoeren van technische optimalisatie is echter enorm belangrijk voor de zichtbaarheid van jouw website. Zo zijn er meerdere redenen om de website technisch te optimaliseren voor Google. Voor gebruikers zelf is het belangrijk dat zij een optimale en gebruiksvriendelijke ervaring op de website beleven. Ook voor de ‘bots’ van Google en andere zoekmachines is dit belangrijk. De bots kijken bijvoorbeeld naar de indeling en de snelheid van de website. Dit soort onderdelen aan de technische kant van de website bepalen vervolgens in hoeverre jouw website gebruiksvriendelijk is. Gebruiksvriendelijke websites krijgen van Google uiteraard de voorkeur boven niet geoptimaliseerde en niet-gebruiksvriendelijke websites. Omdat Nova Septem een Website & Online Marketing bureau is, beschikken wij over alle kennis én tools om de website technisch te optimaliseren.

Website snelheid

Voor Google én de gebruiker is het erg belangrijk dat de website snel is. Hiermee wordt bedoeld, dat wanneer jij de website bezoekt, dat alle content op de website snel geladen wordt. Onderzoeken van Google laten zien, dat een langzame website al snel bezoekers verliest wanneer de content niet (snel) laadt. En het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij al klanten verliest, voordat de klant jouw website überhaupt nog niet heeft kunnen bekijken. Daarom gebruiken wij onze handige tools om technische optimalisatie aan jouw website uit te voeren. Wij gebruiken hierbij de beste en meest efficiënte methodes.

Structuur van de website

Een onderschat gedeelte van een website is de structuur van de pagina’s op de website. Een website is erg onduidelijk, wanneer er geen hiërarchie lijkt te zitten in de opbouw van de pagina’s. Zo zijn er pagina’s op je website die ‘belangrijker’ zijn dan de ander. Ook heb je pagina’s die onder het onderwerp vallen van een andere pagina. In dit soort gevallen wil je structuur hebben in de website. Dan is het voor zowel de gebruiker als voor Google duidelijk welke content van jouw website het belangrijkst is. Nova Septem zorgt met de technische optimalisatie voor een goed vloeiende gebruikersstroom op jouw website.

Technische optimalisatie en meer van Nova Septem

Wil je technische optimalisatie laten uitvoeren op jouw website? Of ben je geïnteresseerd in onze andere online marketing campagnes, zoals zoekwoorden optimalisatie of linkbuilding? Je kan altijd onze website raadplegen voor meer informatie. Ook gaan wij graag een vrijblijvend gesprek met je aan.