Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Zoekwoorden Optimalisatie

Zoekwoorden optimalisatie laten uitvoeren door Nova Septem

Zoekwoorden optimalisatie is bij het meer vindbaar maken van je website één van de belangrijkste onderdelen. Bij Nova Septem verrichten wij zoekwoorden optimalisatie, om jouw website meer vindbaar te maken op specifieke zoekwoorden. Dit doen wij door content te schrijven op jouw website. Door de content te focussen op zoekwoorden, kom jij hoger te staan in Google op die zoekwoorden, en krijg je meer bezoekers op jouw website. Wij houden rekening met de branche en het bereik van jouw bedrijf. Op basis van verschillende factoren bepalen wij de specifieke strategie voor de zoekwoorden optimalisatie. Wij creëren een landingspagina die de gebruiker tegen zal komen wanneer hij of zij het zoekwoord gebruikt, waar jij als bedrijf mee gevonden wilt worden.

Een zoekwoorden campagne van Nova Septem

Wanneer je de zoekwoorden campagne uit laat voeren door Nova Septem, gaan wij altijd eerst van start met een zoekwoorden onderzoek. Wij onderzoeken grondig op welke zoekwoorden jij als bedrijf gevonden wilt worden. Ook de zoekwoorden waar jouw concurrent hoog op staat, gaan wij onderzoeken. Aan de hand van dit onderzoek, stellen wij een strategie op. Vervolgens kunnen wij van start gaan met de zoekwoorden campagne. Zo kunnen wij voor bedrijven die diensten verlenen of leveren op bepaalde locaties, gehele landingspagina’s schrijven. Wij schrijven ook blog posts over de zoekwoorden waar jouw website hoger op moet gaan ranken.

Nova Septem staat voor transparantie

Naast het zoekwoorden onderzoek is het ook belangrijk dat wij aan de klant kunnen laten zien dat er resultaat behaald wordt. Wij zorgen er dan ook voor dat alle gegevens van de website te vinden zijn in Google Search en Analytics. In onze handige tools maken wij rapportages aan, die je maandelijks te zien krijgt in ons Nova Septem Dashboard. Hierin geven wij jou aan, hoe de vindbaarheid van de website ervoor staat. Ook de gegevens van jouw website zijn te vinden in ons dashboard. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat er zichtbaar resultaat behaald wordt. Wij geven je graag een rondleiding door ons dashboard. Dan kan je altijd zien hoe het staat met de bezoekersaantallen van jouw website.

Contact met Nova Septem

Het kan natuurlijk dat je nog steeds vragen hebt over onze online marketing campagnes, en het laten uitvoeren van een zoekwoorden campagne. Je kan ons altijd contacteren voor al jouw vragen en onduidelijkheden. Onze SEO specialisten informeren je graag over de campagne, en hoe je dit kunt voorstellen wanneer het van toepassing is op jouw website.