Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Webdesign

Bij Nova Septem kijken wij naar de diensten en unieke punten van uw bedrijf. Wij ontwerpen websites die echt duidelijk en echt gebruiksvriendelijk zijn. Elk webdesign heeft een duidelijke navigatie, een goed ingerichte home- vervolgpagina’s, een juist en duidelijk leesbaar lettertype en een duidelijke en opvallende wijze om contact op te kunnen nemen.

Onze designs houden rekening met de mensen die uw website of webshop bezoeken.

Webdesign en bezoekersgedrag

Wij weten veel van bezoekersgedrag en kunnen het webdesign resultaatgericht en gebruiksvriendelijk maken. Uit bezoekers gedragsanalyses blijkt dat een webdesign veel invloed heeft op hoe een bezoeker zich door de website beweegt. Voor ons is het belangrijk dat uw website scoort. Wij letten hier op, door het design op de juiste manier in te delen.

Bekijk onze laatste cases en neem contact met ons op. Wij zijn een webdesigner uit Friesland. Wij helpen u verder!

Gebruiksvriendelijk website & webdesign

De ontwerpen die wij voor u maken zijn gebruiksvriendelijke designs. Een ontwerp werkt alleen goed wanneer er rekening is gehouden met diverse elementen. Zoals bijvoorbeeld:

  • Goede header met logo, slogan en adresgegevens met telefoonnummer.
  • Overzichtelijk navigatie menu met contact button
  • Aantrekkelijke foto slider met goede afbeeldingen
  • Content dat snel duidelijk maakt wie u bent en wat u doet
  • Uw unique selling points
  • Een afsluiting in de footer met aanvullende bedrijfsgegevens