Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Professioneel Webdesign Bureau

U zoekt een professioneel webdesign bureau in Friesland?

Een professioneel webdesign bureau helpt u met het opbouwen van een goed geoptimaliseerde website en doet dit op de juiste manier. Als webdesign bureau in Friesland werken wij het liefst met WordPress. Het CMS van WordPress is een van de meeste complete CMS qua webdesign, software en plugins. Let op: het mooiste webdesign template is niet altijd het beste webdesign voor de website. Over de kosten van een nieuwe website informeren wij u na een kennismakingsgesprek. Wij installeren bestaande WordPress thema templates of bouwen een maatwerk template thema voor u. Nova Septem webdesigner in Friesland.

Kosten van een nieuwe website

Als webdesign bureau in Friesland kunnen wij u over de kosten en prijzen voor een nieuw webdesign en CMS informeren. U ontvangt altijd een top webdesign voor een scherpe prijs. Graag willen wij een inventarisatie van de wensen doen. De inventarisatie is gratis en kan ook telefonisch. Als webdesigner zijn wij gevestigd aan de rand van Friesland, op de grens met de Noordoostpolder. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar. Wilt u meer weten, bel ons op 0514700222 of vul het contact formulier in.

Installatie van een WordPress thema template of een maatwerk template

Ons eerste doel is om goed te inventariseren wat voor u in het webdesign het belangrijkste is. Verder willen wij graag weten welke doelen u wilt behalen. Hierna gaan wij met u in overleg over een offerte en uw budget. Wij helpen u met de keuze over het aankopen van een WordPress thema template, hiermee kunnen wij goedkoop een website bouwen, of een maatwerk template. De installatie van een thema template is een kleinere investering. Voor een WordPress maatwerk template ontvangt u van ons een investeringsopgave. U bent vast nieuwsgierig naar onze klanten en wat wij voor hen gemaakt hebben. Bekijk hier ons webdesign portfolio.