Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Een website laten maken

Website Laten Maken?

U wilt een website laten maken. Bij het laten maken van een nieuwe website inventariseren wij samen met u welke wensen en eisen er zijn voor de structuur en het design van de nieuwe website. Voor het maken van een wordpress website is onze eerste stap in het project het inventariseren van al uw wensen en uw eisen.

Tijdens het ontwerpen van het design en het bouwen van de website willen wij als webdesigner in Friesland niets missen. Om voor u de beste nieuwe website te maken stellen wij, samen met u, vooraf een programma van eisen op. Wij maken nieuwe websites op 2 manieren.

  1. Via een uniek maatwerk design
  2. Via de installatie door ons gebouwde templates (super snelle levering).

Website laten maken met een uniek maatwerk design.

Wanneer u specifieke eisen stelt aan het overbrengen van uw bedrijfsuitstraling en de manier waarop bezoekers in uw website navigeren, is het verstandig om een uniek website design te laten maken. Een webdesign dat voor u dus op maat wordt gemaakt. Alle specifieke wensen en eisen kunnen dan vertaalt worden naar een design dat uniek is en een match heeft met uw bedrijfsuitstraling en uw filosofie. Bij wijzigingen in de opbouw en structuur van de website is het design snel, goed en met lage investering te wijzigen.

Voorbeelden van inventarisatie vragen:

  • Unieke WordPress website laten maken
  • Wat is de doelstelling van uw website?
  • Wat is de doelgroep die u wilt benaderen?
  • Wat wordt de belangrijkste pagina van de website?
  • Welke elementen en widgets moet het design gaan bevatten?
  • Hoe wordt de structuur van de website?

Aankoop en installatie WordPress thema template

Door de aankoop en installatie van een WordPress thema template kunnen wij snel en niet duur een website voor u maken. Het voordeel is dat u veel minder kosten maakt voor het maken van een nieuwe website. Een tweede voordeel is dat de thema templates er vaak fantastisch uitzien. Een nadeel is echter dat u het moet doen met alle functionaliteiten die door het thema gebruikt worden. In veel gevallen is dit te veel, voor u erg ingewikkeld en wordt de nieuwe website vaak langzaam. Om dit te voorkomen en voor u toch tegen een gunstige prijs een goede, snelle en vooral mooie website te maken gebruiken wij onze eigen geoptimaliseerde snelle templates.

Vooraf een gedegen programma van eisen voor een WordPress maatwerk design.

Voordat er begonnen wordt aan het design, maken wij eerst een afspraak voor de inventarisatie en het vastleggen van het programma van eisen. Met onze kennis van het internet en uw wensen bepalen wij in detail hoe de website eruit komt te zien. Wij kijken verder naar de indeling en de inhoud van de pagina’s en de structuur waarin de bezoekers gaan navigeren. Wij maken de website zoals afgesproken in het programma van eisen. Als laatste wordt de website voor u gevuld en ingesteld voor het goed functioneren in de zoekmachines.

Onze websites zijn:

Wilt u een unieke WordPress website laten maken? Vraag ons om een gratis prijs indicatie!