Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Zoekwoorden onderzoek laten uitvoeren?

Met een zoekwoorden onderzoek zet je de eerste stap naar het bereiken van de ideale doelgroep van jouw website. In een zoekwoorden onderzoek komen namelijk alle zoekwoorden aan bod die van toepassing zijn op jouw website. Dit is ook van toepassing op een specifieke pagina, of een onderdeel van jouw bedrijf. En er zijn verschillende tools waar je een zoekwoorden onderzoek mee uit kan voeren. Ook is het een mogelijkheid om het zoekwoorden onderzoek door een externe partij te laten uitvoeren.

Het meest voor de hand liggende tool is de zoekwoorden planner van Google. Hierin kan je overzichtelijk de volumes zien van de zoekwoorden die jij zelf invult. Met een zoekwoorden onderzoek is het echter lastig om te weten waar je moet beginnen, en hoe je de overzicht behoudt in het onderzoek. Daarom kan het voor jou een betere oplossing zijn om het zoekwoorden onderzoek te laten uitvoeren door een specialist op het gebied van de online marketing. Hiervoor ben je bij Nova Septem aan het juiste adres!

Het zoekwoorden onderzoek van jouw website uitbesteden doe je bij Nova Septem

Wij zijn immers ervaren op het gebied van SEO en alles omtrent online marketing. Bij ons kan je terecht voor een geheel marketing traject voor jouw website. Zo’n traject begint vrijwel altijd met het onderzoeken van de zoekwoorden die belangrijk zijn om de ideale doelgroep van jouw website en bedrijf te bereiken.

Met het onderzoek besteden wij onder andere aandacht aan de zoekwoorden waar jouw website op dit moment gevonden op wordt. Dit doen we ook bij jouw directe concurrenten. Vervolgens bepalen we de zoekwoorden die geoptimaliseerd moeten worden om de ideale doelgroep te bereiken. Daarom vind je in een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd door Nova Septem altijd een overzichtelijke document met alle relevante zoekwoorden en volumes. Samen met jou nemen wij de tijd om het document door te nemen, en te bespreken.

zoekwoorden onderzoek laten uitvoeren

Wat zijn de kosten van een zoekwoorden onderzoek?

De kosten van een zoekwoorden onderzoek verschillen per branche. Je hoeft niet een geheel marketing traject bij ons af te leggen om een zoekwoorden onderzoek door ons uit te laten voeren. Ben je gewoon benieuwd naar de zoekwoorden waarop jij gevonden kunt worden, hoe je website ervoor staat en hoe je concurrenten het doen? Ook dan kunnen wij eenmalig een zoekwoorden onderzoek voor jou uitvoeren.

Je kan ons altijd meer vragen over de kosten die komen kijken bij een zoekwoorden onderzoek. Ook voor het laten optimaliseren van jouw website kan je altijd contact met ons opnemen. Wij informeren je graag naar de mogelijkheden bij jouw website. Bel ons of stuur ons een mailtje. Wij horen graag van je!