Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Zoekmachine, SEO scan, SEO check website

Wanneer u vermoedt dat de inhoud van uw website verbeterd kan worden voor de zoekmachines in Friesland, zoeken wij dit voor u uit. De SEO scan wordt gratis voor u uitgevoerd. Onze medewerkers voeren de SEO scan persoonlijk uit om een goed inzicht te krijgen in de punten die op uw website verbeterd kunnen worden. De verbeteringen die uit de SEO check voortkomen worden vervolgens persoonlijk met u besproken. Uiteraard willen wij graag aan het werk met de uitvoering van deze werkzaamheden. Vooraf ontvangt u van ons een investeringsopgave. De SEO scan is niet online, wij hebben geen SEO check tool maar persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.

Een SEO scan of SEO check gecombineerd met Google Analytics?

Om een correcte en vooral goede SEO analyse voor uw website te kunnen maken is het van belang dat wij inzicht krijgen hoe uw bezoekers in Friesland op uw website binnenkomen en waar ze vertrekken. Dit inzicht verkrijgen wij wanneer u ons koppelt aan uw Google Analytics account. Bij zoekmachine marketing gaat het niet alleen om veel bezoekers naar uw website te brengen, maar vooral om deze bezoekers met u in contact te brengen. Door de SEO optimalisatie check die wij van uw site maken, ontvangt u veel tips om uw website te verbeteren.

Aan de slag met SEO verbeteringen voor uw website

Na de SEO check ontvangt u van ons een SEO rapport met hierin het SEO advies. Wij komen persoonlijk bij u om het SEO rapport te bespreken. Tevens nemen wij een investeringsmodel en een SEO checklist mee om voor u aan de slag te kunnen. U beslist wat u van de zoekmachine marketing zelf wilt doen of welke punten u aan ons wilt overlaten.

SEO rapportages & analyses

U ontvangt op de afgesproken datums de SEO rapportages en analyses. Desgewenst komen wij bij u om in een persoonlijk gesprek SEO rapportages en uitkomsten van de analyses te bespreken. Wij stellen voor wat wij in het SEO marketing traject nog kunnen verbeteren.

Graag gaan wij voor u aan de slag. Vraag nu uw gratis SEO scan aan!