Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Zoekmachine Optimalisatie WordPress Friesland

Door zoekmachine optimalisatie toe te passen op uw WordPress website, wordt uw WordPress website veel beter gevonden. Wij kennen alle mogelijkheden van het WordPress CMS en weten precies welke plugins wij kunnen installeren en hoe en waar wij de inhoud van uw website moeten aanpassen.

Wij zorgen ervoor dat de pagina’s van uw WordPress website beter gevonden worden. De investering voor zoekmachine optimalisatie voor WordPress websites hoeft niet per se heel hoog te zijn. De SEO plugins zijn in de basis meestal gratis. Het goed toepassen van correcte zoekmachine optimalisatie voor WordPress websites zit hem vooral in het maken van een goede structuur en het controleren van de resultaten van de indexering. Wij houden van duidelijkheid. U ontvangt van ons elke maand een rapport van alle werkzaamheden die wij gedaan hebben.

Mogelijkheden voor beter gevonden WordPress CMS pagina’s

Er zijn diverse mogelijkheden om uw WordPress CMS pagina’s beter gevonden te laten worden. De eerste stap is het installeren van een SEO Plugin. Op dit moment is de basis versie van de plugin van Yoast SEO populair. Omdat wij weten hoe wij stap twee van de WordPress website optimalisatie gaan doen, gebruiken wij alleen de basis versie van deze plugin om een aantal instellingen te plaatsen.

Een tweede stap is het bedenken van de structuur van de website. Een goede structuur is erg belangrijk. Google scant de WordPress website en wil weten hoe de diverse onderwerpen met elkaar in verband staan. Hierna kunnen we aan de slag met het bedenken van de pagina’s url’s, titels en de description. Als laatste stap kun je o.a. de sitemap bij Google plaatsen en de website goed instellen via breadcrumbs.

Investering voor WordPress zoekmachine optimalisatie

De investering voor WordPress zoekmachine optimalisatie hoeft niet per se een enorme investering te zijn. Er zijn diverse mogelijkheden voor optimalisatie.

Wij kunnen bijvoorbeeld de optimalisatie werkzaamheden samen verdelen. U een deel, wij een deel. We kunnen samen afspreken of wij de impact van alle wijzigingen iedere week bekijken of dat wij de wijzigingen eens per maand onderzoeken. We kunnen samen bepalen hoeveel analyses  en rapporten wij maken en aan u sturen. We kunnen afspreken hoeveel contact momenten wij samen gaan hebben.

Wilt u met ons overleggen? Neem dan contact met ons op!