Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Zoekmachine Optimalisatie expert, SEO expert?

Om zoekmachine optimalisatie, SEO in Friesland, goed uit te laten voeren heeft u een zoekmachine optimalisatie expert of SEO specialist nodig.

Het is belangrijk om de stappen voor zoekmachine optimalisatie in één keer goed te doen. Hierdoor wordt voor zoekers op het internet en uw website snel een optimaal resultaat bereikt. Voor het uitvoeren van complete zoekmachine marketing gaan wij graag met u in gesprek. Graag willen wij een gratis scan maken van de huidige situatie om u te laten zien wat er verbeterd kan worden.

Door SEO meer bezoekers op uw website.

Meer bezoekers op een website kan gerealiseerd worden door het inzetten van een zoekmachine optimalisatie expert. Zoekt u een goede SEO specialist in Friesland, dan bent u op de goede website. Wij beginnen met het analyseren van de huidige situatie. Een goede zoekmachine optimalisatie en SEO specialist overlegd hierna samen met u aan welke wensen en eisen zijn werk moet voldoen. Nadat uw wensen en eisen bekend zijn kan het plan van aanpak worden geschreven. In een goed plan van aanpak worden de volgende punten opgenomen:

  1. De prestatie indicatoren
  2. De nul meting van deze prestatie indicatoren
  3. De te bereiken resultaten van de prestatie indicatoren
  4. Welke kanalen er worden in gezet om de resultaten te bereiken
  5. Op welke wijze de kanalen worden ingezet
  6. De frequentie van het inzetten van de gebruikte middelen
  7. Wanneer de rapporten & analyses worden gestuurd
  8. Wanneer de evaluatie gesprekken plaatsvinden

Zoekmachine marketing en een SEO specialist op basis van consultancy

Tijden het toepassen van zoekmachine marketing geeft een goede zoekmachine marketing specialist u tijdens evaluaties en gesprekken tips over het verbeteren van uw website. Want meer bezoekers op uw website is prima maar het is belangrijk dat deze bezoekers ook zorgen voor meer contacten en dus meer omzet of meer gelezen informatie.

Onze specialist is ook in te zetten op basis van SEO consultancy. Onze SEO consultant is ook inzetbaar als vraagbaak of bij begeleiding wanneer u het meeste werk zelf wilt doen. Wij hebben hier een abonnementsvorm voor waarin wij de uren dat u ons consulteert afboeken. Uiteraard is er de mogelijkheid om voor de geleverde diensten een factuur per tijdseenheid te sturen.