Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Website uitbreiden met webshop

Heeft u een website en wilt u deze uitbreiden met een webshop? Wij kunnen uw WordPress website ombouwen tot een goed werkende webshop. Voor het maken van een webshop doen wij altijd een goede inventarisatie. Na de inventarisatie weten wij of u een maatwerk design nodig hebt of dat u uit de voeten kunt met een webshop template.

Indeling

Wij weten op welke templates bezoekers goed reageren en niet verdwalen en wij helpen u, uw verkopen te stimuleren en te bevorderen. Het is inderdaad verstandig om dit met een expert te overleggen. Als webdesigner in Friesland helpen wij u met de keuzes tussen een WooCommerce webwinkel template of het laten maken van een maatwerk design. Goed om te weten, er zijn WooCommerce template thema’s waar bezoekers erg goed op reageren, er zijn thema’s waardoor uw verkopen dalen in plaats van verbeteren.

Combinatie website – webshop

Als u al een webshop bij uw bestaande website wilt is dit mogelijk. Wij regelen alles voor u. Een webshop laten maken Voor het laten maken van een webshop kunt u kiezen voor diverse platformen. Wanneer u bij ons een webshop laat bouwen kiezen wij voor WooCommerce, een uitbreiding voor webshops op het platform WordPress. WooCommerce is een platform waar snel en foutloos op gebouwd kan worden. Het back-end is goed en gebruiksvriendelijk ingericht. Vrijwel alle zaken die een webshop beheerder nodig heeft zijn standaard opgenomen.

Waarom uw website uitbreiden met een webshop?

Door een webshop toe te voegen aan de website heeft u een extra verkoopkanaal opgezet. Zie het voor als een nieuwe winkel die geopend wordt voor de hele wereld. Iedereen zit tegenwoordig op het internet te zoeken naar producten of diensten. Met een webshop kunnen bezoekers makkelijk online producten kopen.

Nieuwsgierig geworden naar een website uitbreiden met webshop? Informeer gratis naar de mogelijkheden!