Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Website laten maken Friesland

Veel bezoekers op je website krijgen is enorm belangrijk bij het ontwikkelen van je onderneming. Deze bezoekers blijven echter niet hangen wanneer de website visueel niet aantrekkelijk is. Ook zijn websites die niet functioneel zijn vaak een reden dat bezoekers verder zoeken naar een andere website. Daarom is het van cruciaal belang om een website te laten ontwerpen die zowel perfect functioneert als visueel aanspreekt. Nova Septem is een webdesign & online marketing bureau, waar u een professioneel ontworpen website kunt laten ontwerpen. Wij ontwerpen een website aan de hand van uw wensen, die past bij de doelgroep van uw website. Wij ontwerpen een website die bezoekers aanspreekt, en langer op de website houdt. Ook zorgen wij ervoor dat Google de website erkent als een goed ontworpen website. Zo bent u makkelijker te vinden op het internet.  Bij Nova Septem bent u aan het juiste adres voor het laten maken van een website in Friesland.

Een professionele website laten ontwerpen door Nova Septem in Friesland

Door Nova Septem laat u een gebruiksvriendelijke website designen, waarbij rekening wordt gehouden met het bezoekersgedrag. Het bezoekersgedrag kan verschillen per branche. Wij gaan dit analyseren en de website zo ontwerpen, dat de sessies per bezoeker gemaximaliseerd worden. Bij onze websites kunt u rekenen op het volgende:

  • Een overzichtelijke website met een navigatie menu en contact button
  • Aantrekkelijke foto slider met goede en scherpe afbeeldingen
  • Een header met je logo, slogan, adresgegevens en telefoonnummer
  • Duidelijke content
  • Unique selling points
  • Een afsluiting in de footer met je bedrijfsgegevens

Wij kunnen u natuurlijk meer vertellen over de websites die wij maken. Het is echter ook altijd mogelijk om onze cases te bekijken. Zo krijgt u al een idee van wat u van ons kunt verwachten. Naast het verzorgen van professioneel ontworpen websites, zijn wij ook een online marketing specialist. Wij zorgen ervoor dat uw gloednieuwe website beter vindbaar is op Google. Dit doen wij bijvoorbeeld met een zoekmachine optimalisatie strategie, of een Google Ads campagne. Meer over onze online marketing services leest u hier. Bekijk ook eens onze Facebook pagina, voor onze laatste updates!

Website laten maken Friesland