Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Website Bouwen Friesland

U wilt een nieuwe website laten bouwen. De website kan er moderner uit zien, de techniek voldoet helaas niet meer aan de laatste eisen en wensen van bezoekers. Is de website al geschikt voor mobiel en tablet gebruik? Onze eerste vraag is: Als wij een nieuwe website bouwen, wat is dan uw doelstelling?

Als webdesigner in Friesland bouwen wij de nieuwe website meteen responsive. De huisstijl van uw bedrijf of organisatie is veranderd, er zijn van nog wel een aantal punten te bedenken waarom je een nieuwe website wilt laten bouwen. Een website bouwen is vaak een flinke klus maar het vullen van de website niet minder. Vaak horen wij onze klanten zeggen, hoe snel kan ik online zijn met de nieuwe website?

Wanneer je geld uitgeeft voor het bouwen van een website wil je graag dat het oplevert wat je er van te voren van verwachtte. Het is belangrijker om als basis eerst eens een aantal andere vragen te gaan stellen. Van al deze vragen is er niets belangrijker dan het vaststellen van de doelstelling van de website. Het is van belang een website te bouwen volgens een doelstelling. Uiteraard zijn er meer doelstellingen te bedenken dan de onderstaande vier, maar hieronder volgen de belangrijksten.

Een website bouwen met een merk bouwen als doelstelling

Stel uw bedrijf, organisatie of producten en of diensten zijn gebonden aan een merk of moeten juist een merk gaan worden. Dan is het verstanding om een website te bouwen met de uitstraling en de duidelijkheid dat past bij het merk. Op de homepagina moet het direct duidelijk zijn dat de website een merk vertegenwoordigd. Het is belangrijk om af te spreken op welke wijze er gecommuniceerd gaat worden.

Een website bouwen met informatie verstrekken als doelstelling

Wanneer de website tot doel heeft om alleen informatie te verstrekken over producten, diensten, bedrijf en organisatie is de doelstelling dat deze informatie zo snel mogelijk gevonden moet worden. Hier zijn verschillende methodes voor.

Een website bouwen met een duidelijke doelstelling

Een website kan zeer veel menu’s en pagina’s bevatten. Er is niets slechter als men niet bij het einddoel van de informatie kan komen. Of te wel niet van pagina naar pagina kan of dat een bezoeker tijdens het surfen op een website de weg kwijt raakt. Vooraf is het goed om een stroomschema op te stellen waarin je duidelijk kun zien en afspreken hoe de paden in de website aangelegd worden.

Een website bouwen met conversie maken als doelstelling

Er zijn websites en met name webshops die als doel hebben leads te genereren of producten te verkopen. Elke keer dat er een lead gegenereerd wordt of er een product verkocht wordt noemt men dit een conversie. De doelstelling is dus het maken van conversie. Het is belangrijk om af te spreken op welke pagina de conversie gemaakt wordt en welk pad de bezoeker gevolgd moet hebben.

Nieuwsgierig geworden naar hoe wij een doelstelling vastleggen? Neem contact met ons op en wij helpen u verder!