Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Webshop

Een webshop laten ontwerpen door Nova Septem

Heeft u een fysieke winkel waar u uw producten verkoopt, en wilt u uw assortiment uitbreiden naar het internet? Dan helpen wij van Nova Septem u hier enorm graag mee verder. Wij hebben namelijk jaren lang ervaring met het ontwerpen en optimaliseren van de webshops van onze klanten. Uw gehele assortiment wordt geüpload op uw website, zodat uw klanten de producten zowel offline als online kunnen bestellen. En wanneer u een webshop laat ontwerpen, weet u zeker dat u veel nieuwe klanten zult aantrekken. Wij gaan graag met u een webshop ontwerpen voor u bedrijf, waarbij de identiteit van uw bedrijf centraal staat. Zo verwerken wij de Unique Selling Points op een effectieve wijze in uw webshop.

Professionaliteit en gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij de webshop

De gebruiksvriendelijkheid van een webshop is erg belangrijk bij het proces van het ontwerpen van de website. Uit gedragsanalyses blijkt namelijk, dat de webdesign van een pagina veel invloed heeft op hoe de bezoeker zich op de pagina navigeert. Wij hebben onze eigen websites geoptimaliseerd naar de data van onze huidige webshops. Met onze jaren lange ervaring, weet u zeker dat u bij ons een optimaal en professioneel ontworpen webshop krijgt. Bij de webshop houden wij uiteraard rekening met diverse elementen, die de gebruiksvriendelijkheid bevordert. Denkt u hierbij aan een goede header en footer, en een slider met professionele afbeeldingen van hoge kwaliteit die uw bedrijf representeren.

Uw wensen staan centraal

Wij werken altijd nauw samen met onze klanten. Op deze manier zorgen wij er namelijk voor, dat de website aan uw verwachtingen zal voldoen. Wij zijn immers pas tevreden met de webshop, wanneer u dit bent. De webshop van uw bedrijf wordt gemaakt aan de hand ons eigen ontworpen WordPress template en de WooCommerce plug-in. Wanneer de webshop klaar is om online te gaan, kunt u nog steeds altijd bij ons terecht voor uw vragen en onduidelijkheden. Tevens geven wij u uitleg over hoe u het WordPress admin paneel kunt bedienen.

Meer over Nova Septem

Naast het bouwen van de webshop, kunnen wij uw webshop ook meer vindbaar maken op het internet met onze online marketing campagnes. U kunt voor al uw vragen over het laten ontwerpen en bouwen van een webshop bij ons terecht. Neem contact met ons op via de contact pagina!