Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

SEO Prijzenlijst

SEO Prijzen bij Nova Septem

 

Het laten uitvoeren van zoekmachine optimalisatie op je website moet je zien als een waardige investering voor de lange termijn. Pas na ongeveer drie maanden zullen de eerste veranderingen in de vindbaarheid van je website te zien zijn. Verder blijven de rankings over de tijd stijgen, zolang Google merkt dat jouw website up-to-date en relevant blijft. De prijzen van onze werkzaamheden binnen een SEO campagne worden bepaald aan de hand van ons uurtarief. Dit bedraagt 90 euro per uur. Hieronder vind je een overzicht van de werkzaamheden die wij (optioneel) verrichten bij een SEO campagne, en wat de verwachten kosten ervan zijn.

 

 

Keyword onderzoek

In een keyword onderzoek gaan wij alle zoekwoorden die betrekking hebben tot jouw website onderzoeken, analyseren en in een overzichtelijke bestand verwerken. Bij een keyword onderzoek wordt rekening gehouden met de ideale doelgroep voor jouw website. Ook is er in het keyword onderzoek een overzicht (nulmeting) te vinden van de huidige posities en backlinks van de website, en de volume per pagina en per zoekwoord.

Een keyword onderzoek is essentieel voor een SEO campagne. Jij krijgt zo te zien waar wij op gaan optimaliseren. Hierbij luisteren wij graag naar jouw input en voorkeuren. Het is afhankelijk van de branche, diensten en producten die jij aanbiedt in hoeverre wij een uitgebreide keyword onderzoek gaan maken. Biedt jouw bedrijf veel verschillende diensten en producten aan, dan is er meer tijd nodig voor het keyword onderzoek.

1 tot 3 uur, eenmalig
Technische optimalisatie

Google kijkt aandachtig naar de gebruiksvriendelijkheid van jouw website. Denk hierbij aan de snelheid en het structuur van de pagina’s. Wanneer je een snelle website hebt met een duidelijke structuur binnen de pagina’s, geeft Google jou voorkeur over jouw concurrenten. Een langzame website met een onduidelijke structuur valt immers snel op bij de ‘spiders’ die jouw website langsgaan, en bij de gebruikers.

Het technisch laten optimaliseren van de website is een niet te missen onderdeel van de SEO campagne. Wanneer je hoge kwaliteit content op je website hebt, is het ook van belang dat je website in eerste instantie makkelijk te gebruiken en te navigeren is voor de bezoekers. Afhankelijk van de grootte van jouw website, zijn wij een bepaald aantal uren bezig met de technische optimalisatie.

1 tot 3 uur, eenmalig
Ontwerp van de landingspagina’s

Wij gaan ervoor zorgen dat er meer gebruikers op jouw website komen. Wanneer dit eenmaal succesvol verloopt, is er al een grote stap gezet. Net zo belangrijk is om ervoor te zorgen dat je gebruikers daadwerkelijk actie gaan ondernemen op jouw website. Daarom gaan wij een kwalitatieve landingspagina bouwen, die als layout geldt voor de pagina’s die wij gaan optimaliseren. De pagina’s dienen als informatieve pagina’s voor de gebruiker, waar zij al alle benodigde informatie binnen krijgen, en waardoor zij geïnteresseerd raken in jouw bedrijf en je diensten en / of producten.

Een kwalitatieve landingspagina is ontzettend belangrijk voor de SEO campagne. Het alleen binnenhalen van bezoekers is namelijk niet genoeg. Afhankelijk van de branche van jouw bedrijf, en de diensten en / of producten die jij aanbiedt, bouwen wij een unieke en kwalitatieve landingspagina.

1 tot 3 uur, eenmalig
Creëren van content

Het schrijven van content op bestaande of nieuwe pagina’s is de fundering van een SEO campagne. Zo schrijven wij blogs, teksten op product- of categoriepagina’s en meer. Is jouw bedrijf actief op veel locaties, dan schrijven wij bijvoorbeeld een landingspagina voor een plaats. Vaak stellen wij van tevoren een aantal uren voor aan jou, wat wij zien als het ideale aantal uren om een optimaal resultaat te behalen voor de SEO campagne.

Het creeren van content komt op verschillende wijzen altijd voor bij een SEO campagne. Wij lichten jou graag in

90 per uur
Linkbuilding

Samen met het creëren van content is linkbuilding Wij verzamelen linkjes via ons eigen netwerk, door het schrijven van blog posts op andere websites. Via de blog post krijgt jouw website een linkje, waardoor jouw website erop vooruit gaat. Google ziet op deze manier namelijk dat jij een relevante website hebt.

Samen met het creëren van content zorgt de linkbuilding ervoor dat de resultaten zeer positief zijn. Wij gebruiken de beste strategieën om de linkbuilding zodanig toe te passen dat jij goed vindbaar wordt op Google.

90 per uur
MOZ Abonnement

Via het systeem van MOZ houden wij alle gegevens bij. Zo kunnen wij via MOZ de zoekwoorden instellen, de posities bijhouden en ontwikkelingen analyseren. Ook wordt jouw website vergeleken met de concurrenten, die voor jou ingesteld worden. Je kunt dus ten alle tijden zien hoe je website ervoor staat.

25, maandelijks
Nova Septem Dashboard

In het dashboard kan je alle gegevens van jouw website terugvinden. Denk hierbij aan de bezoekersaantallen, de kanalen waar de bezoekers vandaan komen en nog veel meer. Wij lichten je graag in wat de gegevens inhouden.

25, maandelijks