Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Hulp bij WordPress

Hulp nodig bij WordPress of WooCommerce problemen

U bent bezig met uw WordPress website of WooCommerce webshop en u hebt hulp nodig. Het lukt u niet om de problemen waar u tegenaan loopt op te lossen. Geen nood, wij zijn er om uw te helpen en samen met u uw problemen op te lossen. Veel technische en visuele problemen zijn in de praktijk vaak moeilijker op te lossen dan het in eerste instantie leek. Het is voor ons geen probleem maar een uitdaging om u met uw technische en visuele problemen weer op weg te helpen.

Zelf problemen oplossen in WordPress en een deel laten doen door ons

Het is altijd mogelijk om de problemen in uw WordPress website of WooCommerce winkel te splitsen naar moeilijkheidsgraad. De moeilijke technische punten kunnen en willen wij graag voor u doen. Als extra mogelijkheid kunnen wij u instrueren hoe u en waar u de punten die iets gemakkelijker zijn zelf kunt oplossen. Hiervoor hebben wij diverse helpdesk mogelijkheden voor zowel WordPress websites als WooCommerce webwinkels. Het mooie is dat u zelf baas bent over de te besteden tijd en indeling van punten.

Instructie op uw werkplek of op afstand met u samenwerken

Instructie geven op uw locatie (uw werkplek) of samen met u op afstand werken en communiceren is nooit een probleem. Samen met u maken wij duidelijke afspraken over de hulp of het werken op uw locatie. Verder werken wij samen met u op afstand via een veilige verbinding. Op afstand kunnen wij u aanwijzen waar de problemen zijn die u zelf kunt oplossen. De door ons bestede tijd verrekenen wij met de helpdesk afspraak die wij samen met u hebben gemaakt. Dus geen onnodige facturen achteraf of onvoorziene en onverwachte kosten. U hebt de oplossing altijd zelf in de hand.

Neem contact met ons op, hulp is nabij!