Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Gratis Google Adwords Campagne Scan

In Friesland SEA toepassen op uw website?

Wanneer u denkt dat uw Google Adwords campagne verbeterd kan worden, kunnen wij hiervoor een scan maken. De SEA scan doen wij gratis voor u. Om een goed inzicht te krijgen in de speerpunten van uw campagne doen wij deze scan persoonlijk voor u. De verbeteringen die uit de SEA check voortkomen bespreken wij in een persoonlijk gesprek. Uiteraard willen wij graag de uitvoering van deze werkzaamheden doen. U ontvangt vooraf een investeringsopgave. De Google Adwords scan is niet online, wij hebben geen SEA check tool maar voeren dit als maatwerk uit.

Laat ons via Google Analytics en Google Adwords meekijken in uw campagnes, dan vertellen wij ook wat bezoekers op uw website doen of wat ze bekijken.

Tijdens de uitvoering van de Google Adwords campagnes ontvangt u van ons op afgesproken tijden SEA rapportages en analyses.

Een SEA scan of SEA combineren wij met Google Analytics

Om een correcte en vooral goede SEA analyse voor uw campagnes te kunnen maken is het van belang dat wij inzicht hebben hoe uw bezoekers op uw website komen en wat ze lezen of bekijken. Wanneer u ons koppelt aan uw Google Analytics account kunnen wij met u meekijken. Bij Google Adwords marketing gaat het niet alleen om veel bezoekers naar uw website te brengen maar vooral om deze bezoekers te laten converteren. Door uw campagnes door ons te laten nakijken, ontvangt u veel tips om de Adwords campagnes te verbeteren.

Aan de slag met de verbeteringen Google Adwords campagnes

Na het controleren van de campagnes ontvangt u van ons een rapport. Wij bespreken de analyse persoonlijk met u. Tevens nemen wij een investeringsmodel en een checklist mee om voor u aan de slag te gaan. U beslist  overigens wat u zelf wilt doen of welke punten u aan ons wilt overlaten.

SEA rapportages & analyses

U ontvangt op de afgesproken datums de SEA rapportages en analyses. Desgewenst komen wij bij u om in een persoonlijk gesprek de SEA rapportages en uitkomsten van de analyses te bespreken. Wij doen voorstellen wat wij in het Adwords marketing traject nog zien als verbeteringen.

Graag gaan wij voor u aan de slag. Vraag nu uw gratis SEA scan aan!