Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Facebook laten koppelen aan jouw website door Nova Septem

facebook koppelen aan websiteBen jij erg veel tijd kwijt met het opnieuw plaatsen van de content van jouw Facebook pagina op jouw website? En ben jij op zoek naar een oplossing, waarmee je vrijwel geen tijd meer kwijt bent aan het dubbel plaatsen van content op je Facebook pagina én je website? Dan hebben wij van Nova Septem dé oplossing waar jij naar op zoek bent. Wij hebben namelijk onze eigen handige Facebook feed plugin voor wordpress websites. Dit is een plugin waarmee wij Facebook posts eenvoudig door kunnen linken naar jouw website. Op deze manier hoef je dit allemaal zelf niet meer bij te houden. Onze plugin werkt super snel, en plaatst alle posts en afbeeldingen van jouw tijdlijn binnen een mum van tijd ook op jouw website. Wil je meer weten over het laten koppelen van je Facebook pagina aan jouw website? Lees dan hieronder verder!

 

De Facebook Feed plugin voor de koppeling aan jouw WordPress website, op maat geleverd door Nova Septem

Door je Facebook pagina te laten koppelen aan je website, zul je veel tijd en energie besparen. Nova Septem installeert de plugin in jouw website tegen een zeer voordelige prijs. Daarbij is onderhoud ook altijd inbegrepen. Al gaat het om het doorsturen van foto’s van je Facebook naar je website, of een koppeling waarbij je je webshop linkt aan de producten in Facebook Shopping; wij hebben altijd dé oplossing voor jou. Ook voor Instagram pagina’s hebben wij koppelingen, die wij tegen zeer scherpe prijzen volledig naar jouw wens installeren in jouw website. Wil je meer weten over de Facebook feed koppeling op jouw website? Je kunt ons altijd contacteren. Wij staan namelijk altijd klaar voor jouw vragen en onduidelijkheden. Op onze contact pagina kan je eenvoudig een tijdstip kiezen dat jou gelegen komt. Wij horen graag van je!