Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Serveronderhoud

16 februari 2017

Onderhoud en updates zijn nodig

Afgelopen nacht hebben wij onderhoud aan de webserver gedaan. Dit is de webserver waar uw website op draait. Er zijn nodige updates toegepast en enkele DNS aanpassingen gedaan.

De updates hebben ervoor gezorgd dat de server weer op de laatste software versies draait. Dit is nodig voor het optimaal houden van de beveiliging en het waarborgen dat ook de laatste vereisten in programmatuur zorgeloos kunnen draaien.

De wijzigingen in de DNS instellingen hebben ervoor gezorgd dat de server weer schoon is van vervuiling die in de afgelopen tijd is ontstaan.

Voor ons zijn de updates en wijzigingen zonder problemen verlopen. Steekproefsgewijs hebben wij testen gedaan op kritische punten in uw website. Wel adviseren wij u, om uw formulieren en andere systemen zelf ook te testen op correcte werking. In geval kan het voorkomen dat mail berichten die via systemen en formulieren verstuurd worden niet meer aankomen.

Mocht er iets niet correct werken, bel ons dan, wij lossen deze problemen voor u op.

Met vriendelijke groet,

Nova Septem

Terug naar blogpagina

Stuur mij een vrijblijvend voorstel

    Chat openen
    1
    Buiten kantoortijden? Geen probleem.
    novaseptem.nl
    Heb je een vraag? Vraag gerust, informatie kost niets.