Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Google Ads

Google Ads uitbesteden Friesland, direct meer bezoekers

Een Google Ads Campagne in Friesland levert per direct meer bezoekers op in uw website of webshop. Wij zijn Google Ads Specialist, u kunt uw Google Ads Campagne gerust bij ons uitbesteden. Hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden. Met behulp van een Google Ads Scan kunnen wij controleren of uw Ads campagne correct is ingesteld. Vraag ons om een gratis Google Ads Scan.

Adverteren via een Ads campagne

Het voordeel van het adverteren via Ads campagnes, is dat de advertenties heel gericht geplaatst kunnen worden. Zowel advertenties in de omgeving waar uw doelgroep zich bevindt (geografisch), als zoekmachine adverteren met de zoekwoorden waar uw doelgroep op zoekt (search engine advertising). In uw advertentie kunt u specifiek aan uw klanten vertellen welke producten u aanbiedt, wat uw levertijd is en waarom deze klanten juist uw product of uw dienst moeten afnemen.

Uitbesteden van een Google Ads campagne aan een Ads Specialist, meer kwaliteit en minder kosten

Wat zijn de kosten van het uitbesteden van Google Ads campagne adverteren nu eigenlijk? In de praktijk kan iedereen een Google Ads campagne opzetten en adverteren in Google.

Wat kost het adverteren in Google dan?

Het opzetten van een Google Ads campagne is niet heel erg moeilijk. Een Google Ads account opzetten kost niets. Het systeem zelf bedienen kost niets. Alleen de klikken van bezoekers binnen het Google adverteren vergt budget. Vaak gaat het Google Ads Campagne budget op aan de verkeerde instellingen en trachten op een verkeerde manier uw concurrenten te slim af te zijn. Een Google Ads specialist kan u helpen de campagne op een correcte wijze in te stellen.

Google Ads Campagnes uitbesteden

In de praktijk heeft een Google Ads Campagne een specialist en goede analyses nodig. Het bijstellen van een campagne is continu nodig. Er komen concurrerende adverteerders bij, er verdwijnen adverteerders, seizoenen hebben invloed op het zoekverkeer en op de biedingen van zoekwoorden. Het is verstandig om uw campagnes te laten monitoren en bij te laten stellen door een Google Ads expert. Omdat een expert een advertentie campagne zal instellen op het beste resultaat, zal het bijstellen van advertentie campagnes in de praktijk veel geld besparen. De advertentiekosten zullen sterk afnemen terwijl uw omzet zal stijgen.

Resultaten van Google Ads campagnes

De resultaten van de Google Ads campagnes, worden door ons bijgehouden en continu geanalyseerd. Door het analyseren wordt als snel duidelijk welke zoekwoorden veel of weinig bezoekers opleveren en welke van deze woorden converteren. Na verloop van tijd gaan wij de zoekwoorden die converteren ook gebruiken of bijstellen in de andere middelen die wij voor uw online campagne inzetten. Uw Google Ads campagne kan bijvoorbeeld worden uitgebreid met zoekmachine optimalisatie of content marketing. Door het continu bijstellen van alle middelen zullen niet alleen uw campagnes volwassen worden maar zal ook uw bedrijfsdoelstelling groeien!

Kunnen wij u verder helpen? Vraag om een gratis scan van uw huidige campagne.

Chat openen
1
Buiten kantoortijden? Geen probleem.
novaseptem.nl
Heb je een vraag? Vraag gerust, informatie kost niets.