Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Internet Marketing

Internet Marketing laten uitvoeren?

De laatste jaren is internet marketing uitgegroeid tot de grootste reclamemarkt. Vrijwel ieder bedrijf doet aan online marketing of krijgt er via aanbod van andere partijen mee te maken. Wat betreft de uitvoering van internet marketing zijn er bedrijven die nog in de kennismakingsfase zijn en de uitvoering op gevoel doen. Andere bedrijven zijn verder en proberen zelf de internet marketing strategie uit te denken en uit te voeren. Met welke fase u zich bezig houdt maakt voor ons niet uit. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken waar u tegen problemen of beperkingen aan loopt. Wij willen het uitdenken, plannen en uitvoeren bij u uit handen nemen. Geen zorgen, wij denken met u mee, analyseren en rapporteren aan u. Als internet marketing bureau zorgen wij er voor dat u de controle houdt.

Uw website promoten door middel van Internet Marketing

Door middel van het inzetten van diverse internet kanalen kunnen wij uw website goed promoten. Op grond van onze expertise en voorstellen beslist u hoe de internet campagne eruit komt te zien. Wij kijken goed naar de mix tussen het budget, de gemiddelde scores en de mogelijkheden van de diverse internet kanalen.

Het vaststellen van Marketing prestatie indicatoren

Voordat de internet marketing campagne van start gaat leggen wij de prestatie indicatoren vast. Elke prestatie indicator heeft bij de start een waarde. Wij spreken af wat de waarde van de indicator na verloop van tijd moet zijn. Verder spreken we af hoe veel en hoe vaak wij aan u rapporteren en wat de frequentie van de gesprekken zal zijn. Elk gesprek heeft waarde voor ons, of het nu telefonisch is of persoonlijk. Uit elk contactmoment komen weer nieuwe ideeën, een nieuwe aanpak of een andere benadering van de internet kanalen.