Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Internet marketing Friesland

Tegenwoordig ontkom je er niet meer aan wanneer je je eigen website hebt: internet marketing. Internet marketing is tegenwoordig dé manier om van jouw bedrijf een succes verhaal te maken. Met een effectief internet marketing plan verkrijg je namelijk meer bezoekers op je website. Hier heb je natuurlijk wel een correct marketing plan voor nodig. Wij van Nova Septem gaan samen met u aan tafel zitten om een online marketing plan uit te werken. Wij zullen u helpen en adviseren met het verbeteren van de online prestaties van uw bedrijf. Zo zorgen wij voor onder andere Google Ads campagnes, zoekmachine optimalisatie, social media marketing, nieuwsbrief marketing, content optimalisatie/marketing en meer. Raadpleeg eens onze website voor meer over onze internet marketing campagnes in Friesland en omgeving.

Nova Septem is hét adres voor internet marketing in Friesland

Aan de hand van onze internet marketing strategieën wordt uw website vaker bezocht, en zullen gebruikers langer op de website blijven. Wij zorgen met een effectieve zoekmachine optimalisatie campagne ervoor dat uw website hoger tevoorschijn komt in de zoekresultaten van Google. Wanneer u hoger in Google staat, zien meer gebruikers van uw doelgroep uw website. Zo krijgt u dus meer potentiële klanten op uw website. Ook is het mogelijk om een Google Ads campagne aan Nova Septem te laten uitbesteden. Wij gaan dan met uw budget aan de slag. Er wordt een gehele Google Ads campagne aangemaakt en bijgehouden. Hierbij hebben wij altijd een oog op de data en de ontwikkeling ervan. Aan de hand van social media marketing en nieuwsbrief marketing kunnen wij bovendien bestaande klanten terugbrengen én nieuwe klanten  naar uw website.

Voor al uw webdesign & online marketing benodigdheden bent u bij Nova Septem aan het juiste adres

Naast onze verschillende online marketing campagnes ontwikkelen wij ook websites voor onze klanten. Bij het ontwerpen van een website houden wij altijd rekening met uw doelgroep en uw wensen. Op onze website vindt u veel informatie over onze services. Heeft u vragen, dan kunt u ons altijd contacteren via de contact pagina. Ook op onze Facebook pagina zijn wij 24/7 bereikbaar!

Internet marketing Friesland