Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Denkt u aan een nieuwe website?

22 januari 2017

Hieronder het 7 stappen plan!

 1. Schets een concept van de structuur. In het concept zet u hoe u door de nieuwe website navigeert. Zet de structuur in een pagina piramide.
 2. Bedenk het uiterlijk en deel de pagina’s in. Let daarbij op dat u het niet alleen zélf mooi vindt, maar vraag ook anderen om hun mening.
 3. Samen met u stellen wij een programma van eisen op. Hierdoor ontstaan er geen misverstanden.
 4. Tijdens de bouw schrijf of corrigeert u de teksten die aansluiten bij de pagina piramide en verzamelt u het bijbehorende beeldmateriaal.
 5. Na de levering kunt u de pagina’s gaan vullen. Vraag ons of wij u kunnen begeleiden bij het vullen van de website of laat ons dit doen.
 6. Wij verzorgen ook Online Marketing. Hierdoor weet u zeker dat de website in alle facetten goed functioneert in de zoekmachines.
 7. Wanneer u klaar bent, laat u de website online zetten en evalueert u de website. Wees samen met ons kritisch en maak aanpassingen.

Vindbaar in de zoekmachines

Om in de zoekmachines een goed functionerende website of webwinkel neer te zetten, zult u tijd en energie moeten steken in de bovenstaande punten. Samen met u gaan we dit traject tot in de puntjes voorbereiden en naar tevredenheid uitvoeren. Wat u in gedachten heeft, kunnen wij samen met u omzetten tot een winstgevend project. En dat is waar het uiteindelijk om gaat.

Terug naar blogpagina

Stuur mij een vrijblijvend voorstel

  Chat openen
  1
  Buiten kantoortijden? Geen probleem.
  novaseptem.nl
  Heb je een vraag? Vraag gerust, informatie kost niets.